Services

# Description
1 Наем на ЕЕГ оборудване:
Отдаване под наем на ЕЕГ оборудване от нисък клас EMOTIV EEG+ - налични са 10 броя - за масово ползване (при група хора) или по единично за изследване на един обект.
В лабораторията разполагаме и с професионално оборудване медицински клас - електроенцефалограф със 128 канала Nuevo EEG със Synamps 2 усилватели.
2 Наем на дронове (с наш пилот):
Дроновете Turbo Ace Matrix са екипирани с оборудване за видеозапис и възможност за дълъг престой във въздуха и пренос на малки товари – имаме възможност за добавяне на допълнителен хардуер или необходими сензори (имаме възможност за добавяне на сензори, предоставени от клиента)
Разполагаме и с дроновете QRX350, обурудвани за видеозапис и с възможно добавяне на определен брой набор от сензори.
3 Наем на измервателно оборудване и отдаване на измервателни услуги с наличните радиочестотни анализатори, цифрови осцилоскопи, честотни анализатори и мултимери с възможност за запаметяване на информацията в РС. Компактно оборудване от Siglent, Rigol и Spectran.
4 Наем на оборудване за виртуална реалност от универсален тип модел VR2200 със сензорни ръкавици с датчици за движение на всеки отделен пръст.
5 Наем на оборудване за добавена реалност с възможност за предаване на стерео образ и Android OS модел Epson Moverio.
6 Отдаване на електромиографско оборудване (ЕМГ) под наем за група хора с Thalmic Mio ЕМГ гривни или по единично - чрез професионално оборудване медицински клас (с възможност за запис на ножество канали) BTS Free MG 300.
7 Отдаване под наем на софтуер на час - Solid Works, Altrium Designe, MATLAB.
8 Отдаване на роботи и оборудване (ЕЕГ, ЕМГ) за събития или за кино и театрални продукции, шоута, представления и рождени дни - двата хуманоидни робота Aldebaran Nao, две колесни платформи с възможност за дистанционно управление и предаване на съобщения Dr. Robot Sputnik.
9 Провеждане на курсове по роботика за деца с наличните Lego Mindstorms комплекти за начално ниво на роботика.
10 Провеждане на курсове по Solid Works, Altrium Designer и MATLAB софтуерни продукти.
11 Отдаване под наем на компютърен ресурс – за специализирани изчисления към проекти.