Курсове и Услуги

Курсове по LEGO роботика за деца и ученици

В занятията по роботика учениците изучават по интересен, практичен и забавен начин програмиране, роботика и разнообразни науки. Опознават как работят новите технологии и основните принципи, заложени в тях. Развиват своето логическо, пространствено и креативно мислене.
И всичко това в тематична атмосфера – курсовете се помещават в чисто новата лаборатория по роботика в София Тех парк – „Изкуствен интелект и CAD системи“.
С помощта на LEGO роботите, децата тренират работа в екип, решават „невъзможни“ проблеми под формата на игри, експериментират и добиват реален опит. Курсът е съобразен с интересите и възможностите на ученици от 1 до 6 клас.
Не е необходима предварителна подготовка, учениците научават всичко на място, а след това го упражняват с LEGO роботите!


Цена: 300 лв. с ДДС за 10 урока по 90 минути всеки

Наем на робот за детски партита и рождени дни

Искате да направите незабравимо детско парти/рожден ден на детето си? Или пък искате да въведете него и неговите приятели в света на роботиката и новите технологии? Тогава поканете роботът „Нао“ в дома си. Предлагаме Ви забавление и обучение на децата в рамките на 90 минути, в които на малчуганите ще бъде изнесена презентация за роботиката – къде са роботите в света около нас, от какво се състои един робот и др., както и ще имат възможността да се позабавляват с робота „Нао“ – да поговорят с него на английски, да потанцуват по стъпките му, да се запознаят с начините му за програмиране. Предлагаме и 20% намаление за училища и детски градини. При изникнали неясноти и/или въпроси - не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме Ви!


Цена: 65 лв. с ДДС за 90 минути

Запис на събитието през очите на робота - 25 лв

Телефон за записвания и резервации: 0876 21 00 20

Наем на робот за фирмени събития и изложения

Представете компанията си по най-добрия и иновативен начин – чрез хюманоиден робот, готов да отговаря директно на въпросите на Вашите клиенти – на експо, щанд или фирмено събитие. Роботът може да се използва същевременно и като основна част в интересен за Вашите клиенти workshop – чрез кратки наставления на експет от нашата лабораторията, роботът може да бъде програмиран бързо и лесно от всеки един човек, минал покрай щанда на Вашата организация. Ако пък имате специфично изискване или идея – просто се свържете с нас, за да обсъдим възможна реализация.


Цена – 37 лв./час без ДДС

Запис на събитието през очите на робота - 25 лв

Телефон за записвания и резервации: 0876 21 00 20

# Description
1 Наем на ЕЕГ оборудване:
Отдаване под наем на ЕЕГ оборудване от нисък клас EMOTIV EEG+ - налични са 10 броя - за масово ползване (при група хора) или по единично за изследване на един обект.
В лабораторията разполагаме и с професионално оборудване медицински клас - електроенцефалограф със 128 канала Nuevo EEG със Synamps 2 усилватели.
2 Наем на дронове (с наш пилот):
Дроновете Turbo Ace Matrix са екипирани с оборудване за видеозапис и възможност за дълъг престой във въздуха и пренос на малки товари – имаме възможност за добавяне на допълнителен хардуер или необходими сензори (имаме възможност за добавяне на сензори, предоставени от клиента)
Разполагаме и с дроновете QRX350, обурудвани за видеозапис и с възможно добавяне на определен брой набор от сензори.
3 Наем на измервателно оборудване и отдаване на измервателни услуги с наличните радиочестотни анализатори, цифрови осцилоскопи, честотни анализатори и мултимери с възможност за запаметяване на информацията в РС. Компактно оборудване от Siglent, Rigol и Spectran.
4 Наем на оборудване за виртуална реалност от универсален тип модел VR2200 със сензорни ръкавици с датчици за движение на всеки отделен пръст.
5 Наем на оборудване за добавена реалност с възможност за предаване на стерео образ и Android OS модел Epson Moverio.
6 Отдаване на електромиографско оборудване (ЕМГ) под наем за група хора с Thalmic Mio ЕМГ гривни или по единично - чрез професионално оборудване медицински клас (с възможност за запис на ножество канали) BTS Free MG 300.
7 Отдаване под наем на софтуер на час - Solid Works, Altrium Designe, MATLAB.
8 Отдаване на роботи и оборудване (ЕЕГ, ЕМГ) за събития или за кино и театрални продукции, шоута, представления и рождени дни - двата хуманоидни робота Aldebaran Nao, две колесни платформи с възможност за дистанционно управление и предаване на съобщения Dr. Robot Sputnik.
9 Провеждане на курсове по роботика за деца с наличните Lego Mindstorms комплекти за начално ниво на роботика.
10 Провеждане на курсове по Solid Works, Altrium Designer и MATLAB софтуерни продукти.
11 Отдаване под наем на компютърен ресурс – за специализирани изчисления към проекти.